martes, 15 de marzo de 2011

Primavera i estiu, de color Blanc

     Moltes vegades, quan arriba l'estiu, sempre fem un canvi de vestuari, doncs bé, aquest any, durant la temporada d'estiu 2011, ens arriba el blanc com a color principal, per poder combinar amb colors intensos de la primavera.      El color blanc ens representa un look fresc, i s'opta principalmnet per bruses de bordat recarregat, de màniga 3/4 amb aplicacions al colze, per poder-ho combinar amb qualsevol cosa.

     Una altra de les opcions és una brusa de cotó amb espatlles d'acabat tipus militar i coll recte; Si es vol lluir fresca,  es pot escollir un model elaborat en tela de cotó. Els detalls de la brusa en brodat negre en pit i mànigues, li donen un toc d'elegància a aquest estil casual.

     Com he dit, també es troben colors intensos per poder combinar-los, amb brodats que ressalten en contrast. Així mateix també compta amb creacions en negre i combinacions amb aquest elegant i clàssic color.

1 comentario:

  1. El blanc sempre acaba ocupant un espai a l'estiu d'una manera o altra. És fresc i desenfadat i fins i tot sembla que aporti més frescor al que el porta.

    ResponderEliminar