martes, 1 de marzo de 2011

Looks nocturns

     La setmana passada parlavem de la fashion week de Milà, aquesta setmana però, se'ns presenta un altre gran esdeveniment. Paris Fashion Week. Les passarel·les de la gran capital s'obren, plenes de llum, glamour, tendències, novetats i moda, i arriben a tots nosaltres mostrant grans models i el més nou de les col·leccions dels grans dissenyadors.

     Una de les col·leccions més esperades és la de Zac Posen, que la podrem gaudir el proper dijous dins de les passarel·les de Paris, avui però recordarem aquesta gran passarel·la de Milà, amb les millors propostes pels looks nocturns.

     Per Veneta la inspiració ens arriba des del més pur Hollywood, amb peces daurades, amb volum, que evolucionen a roses pal i talls en format de sirena, recordant molt als de Moschino.

     Cavalli, com no, sorpren sempre amb el seu exquisit gust per la moda i pel món nocturn desafiant el poder de la selva amb les seves plomes i els seus estampats de lleopard.


     Gucci ens submergeix de la mà de grans dives en un Gran Blau d'organzes, gases i glamur perfecte. i ens arriba Fendi amb els seus tons negres, amb vellut i pells.

     Per finalitzar, les propostes més sòbries són les de Ferragamo i Jil Sander.

No hay comentarios:

Publicar un comentario