miércoles, 23 de febrero de 2011

Gerard Piqué, una nova imatge per la moda

     Com tots sabem, la marca de Mango té cares conegudes representant-la, com són les importants germanes Cruz dins del món de la moda. Penélope i Mónica Cruz són la imatge de la marca ara i tambñe durant anys anteriors; això si, s’ha de remarcar que ara mateix l’actriu i “cantant” Scarlett Johansson també és una de les seves representants.
     Durant l’any 2008, Mango ens sorprèn creant la línea de moda masculina H.E. Aquesta, no havia tingut una representació d’una cara coneguda, a menys que no fos dins el món de la moda, i ara, aquest any ens presenta al futbolista Gerard Piqué, com a nova imatge de H.E by Mango, i pel què sabem ell serà el rostre durant les dues properes temporades.  El central del Barça, i un dels considerats jugadors més atractius,  serà imatge de la marca catalana durant tot aquest any dins de totes les seves col·leccions.
     Amb això, podem dir que molts futbolistes, ja sigui Cristiano Ronaldo o Gerard Piqué, s’han convertit en verdaderes icones d’estil del segle XXI.




     D’aquesta manera, tant la fabulosa Scarlett Johansson com Gerard Piqué, brillaran en les nostres marquesines, per presentar-nos la nova temporada de la marca.
     Aquesta ha estat una de les notícies amb més polèmica del món de la moda espanyola avui, demà una nova notícia per a tots i totes les internautes.

1 comentario:

  1. Mango ha fet una bona aposta. Crec que Piqué farà augmentar molt els guanys d'aquesta empresa.

    ResponderEliminar