martes, 22 de febrero de 2011

El disseny català es presenta a Cibeles

     Benvulguts internautes de la moda! Una novetat important en aquest món, és que Andrés Sardá, Totón Comella i Sita Murt presenten les seves col·leccions a passarel·la! Era la presentació de les seves noves col·leccions celebrada ahir a la tarde.
    Són marques catalanes, que fabriquen aquí, pero que desfilen a Madrid, i tot això ho fan per aconseguir que lesa vegin i aixípoder aconseguir una major venda dels seus dissenys.el millor per aconseguir-ho és empaquetar la roba i regalar-la als millors presents, ja que al final són ells els que han de valorar la feina dels dissenyadors.
    Andrés Sardá va ser el primer en presentar-nos la seva col·lecció; una nova feina que ha sorprés a tots degut als seus estilismes elegants, exquisits i barrocs que acompanyen a peces de roba interior. Ens oferia nous colors al estil del folklore llatí, convivint amb la mitologia del cinema dels anys 50. Els elements bàsics que podem trobar en aquesta nova col·lecció són flors, calaberes, ocells i estasmpats d'animals realitzats en llanes fines i altres materials acompanyats de bordats i crochets. Així doncs, ho podriem acostar o relacionar amb Frida Kahlo, tal i com ens diu un diari molt reconegut que avui parlava sobre el tema.



     Totón, va realitzar el seu passe a les 5 de la tarde. Ell, malgrat la seva forma d'expresar-se normalment amb molta sensibilitat, aquesta vegada va presentar peces amb tons de color més pujats de to, i a mñés va utilitzar ralles, quadres, tops, mini faldilles... I per acompanyar tot aquest estil va utilitzar sempre sandalies amb taló.



     Com a últim dissenyador català que es va presentar a Cibeles, trobem a Sita Murt, que també ens presentava molt de color dins la seva obra. Amb ella trobem leggins, faldilles curtes, pantalons estrets, jaquetes amb sobre manigues... Tot complex però a la vegada sútil.

    Així doncs, és així com es presentava i com començava la setmana delamoda a Cibeles, per a l'interés dels internautes; amb una presentació d'un futur éxit segur, dins d'aquest món.

No hay comentarios:

Publicar un comentario